X

Cinc detinguts per amenaçar i agredir una persona per un deute

Pel que sembla, el motiu hauria estat un deute monetari de la víctima amb els agressors

12/05/2024

Cinc detinguts per amenaçar i agredir una persona per un deute

La Policia Nacional a Palma ha detingut cinc joves d’entre 18 i 27 anys com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions, per emportar-se a la força un jove a un descampat de Cala Major i agredir-lo per motiu d’un deute.

Els fets es van produir el passat 5 de febrer, a les 21.45 h, després de rebre una trucada en el 091 per part d’un ciutadà que alertava que en el barri de la Soledat de Palma, havia vist com un grup de persones amenaçava i colpejava un jove, l’introduïa a la força a l’interior d’un automòbil i fugia del lloc. Els fets varen ser posats en coneixement del Grup d’Atracaments de la Policia Nacional, que va iniciar una investigació, i va prioritzar la identificació i localització de la víctima, així com dels assaltants.

Els agents varen poder identificar la víctima, la qual presentava lesions greus amb una fractura i ferides que van requerir punts de sutura. Pel que sembla, el mòbil hauria estat un deute monetari de la víctima amb els agressors. Suposadament, hauria rebut diners per la compra d’una substància i s’hauria quedat l’import sense comprar res.

Els investigadors varen descobrir que el grup de joves va introduir la víctima a la força i en contra de la seva voluntat a l’interior de l’automòbil, amb puntades i cops, i es van desplaçar fins a un descampat en el barri de Cala Major. Una vegada allà, els esperaven un altre grup de joves, un d’ells amb una barra de ferro. Tot seguit van començar a colpejar-lo fins que finalment el van llançar contra uns matolls, i el van amenaçar exigint-li el pagament del deute l’endemà, i, a més, hi varen afegir interessos.

Els agents aconseguiren finalment identificar sis persones. Varen procedir a la detenció de cinc d’elles el passat dimarts i dimecres com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions. Respecte del sisè, se li ha pres declaració com a investigat no detingut.

12/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris