X

Cinc dones que conviden a descobrir el món a través de la ciència

Gairebé 200 alumnes de 3r d'ESO de Mallorca i Menorca han participat aquest dimarts en la sisena Jornada de Ciència i Tecnologia en Femení

21/11/2023

Redacció

Fomentar la ciència i la tecnologia amb l’objectiu de reduir-ne la bretxa de gènere. Amb aquesta finalitat, gairebé 200 alumnes de 3r d’ESO de Mallorca i Menorca han participat aquest dimarts en la sisena Jornada de Ciència i Tecnologia en Femení. Una activitat organitzada per la Fundació Bit i coordinada per l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya.

Beatriz Morales-Nin ha navegat per set mars i ha estat set vegades a l’Antàrtida. I no és un reportatge de viatges ni d’aventures, sinó de Ciència i Tecnologia en Femení. Va ser la primera dona gestora del Pla Nacional i de Ciència, i avui ha estat una de les cinc ponents que ha participat en la taula rodona de dones científiques.

La jornada ha tengut lloc de manera simultània a Mallorca i Menorca, i no hi ha faltat un públic entregat. A més de la taula rodona, a la jornada hi ha hagut tallers de desenvolupament sostenible, robòtica i una exposició de dones que canviaren el món. Tot plegat, amb un missatge final: “Si tornés a viure, em tornaria a apuntar a la carrera científica”.

21/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris