X

Cinc entitats de Balears i l’Ajuntament d’Artà reben els Segons Premis de Voluntariat

S'hi ha destacat la implicació del teixit social per ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia

29/11/2020

Cinc entitats de Balears i l’Ajuntament d’Artà reben els Segons Premis de Voluntariat

Coincidint amb la celebració de la Setmana del Voluntariat, que finalitza dissabte que ve quan se celebra el seu Dia Internacional, cinc entitats han estat reconegudes en els Segons Premis Autonòmics de Voluntariat.

Durant la gala celebrada al Recinte Firal de Maó, s’ha premiat el projecte Naüm Son Roca de les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül de Mallorca (Premi Olivera), la Societat Històrico-Arqueològica Martí i Bella de Menorca (Premi Tamarell), la delegació eivissenca de Metges del Món (Premi Estepa) i l’Associació Formenters Solidaris (Premi Sabina).

També s’ha atorgat una menció a l’Associació de Voluntaris d’Eivissa i s’ha reconegut la trajectòria personal del ferrerienc Biel Janer Riudavets i de l’expresidenta de l’associació Alcer, Manuela de la Vega. Com a novetat, s’ha incorporat el Premi d’Organització Veïnal; que ha recaigut en l’Ajuntament d’Artà per l’articulació del projecte Som Col·lectiu.

En aquesta segona edició dels Premis Autonòmics de Voluntariat s’hi han presentat vint candidatures. Cadascun dels guardons està dotat amb 3.000 euros.

29/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris