societat

Cinc noves defuncions notificades en 24 hores eleven a 893 les víctimes mortals per coronavirus

Tendeix a la baixa, però, el registre de contagis diaris: avui, 397 nous casos positius, 17 menys que ahir


La tendència a la baixa en el nombre de casos positius notificats diàriament a les Balears en els darrers dies és una realitat. Avui, Salut ha notificat 397 nous contagis per coronavirus, elevant-se la xifra total de casos confirmats a 92.783. Malauradament, però, s’han registrat 5 noves defuncions en les últimes 24 hores; la xifra total de defuncions com a conseqüència de la malaltia de la Covid s’eleva a 893.

Pel que fa a les altes epidemiològiques, avui s’han notificat 758, assolint el còmput de 85.486 persones que ja han superat la infecció. Així mateix, passen la malaltia actualment 6.404 persones, 366 menys que ahir. La taxa de positivitat es manté en el 5,33%, el mateix percentatge que ahir.

La pressió assistencial als hospitals de les Illes varia mínimament, respecte d’ahir. Mallorca, amb l’ingrés d’un nou pacient a planta, torna a assolir el total de 200 pacients a planta; a Cures Intensives, amb el registre de 2 nous ingressos, són 64 els malalts per coronavirus. A Menorca, a planta es troben 11 pacients, 2 més que ahir; a la Unitat de Crítics es registren 3 menys que ahir i hi ha un total de 3. A Eivissa, s’han notificat la baixa de 4 pacients a planta, sent un total del 63 els ingressats; a la UCI, també disminueix en 2 persones els pacients hospitalitzats, situant-se la xifra total en 12.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una cinquantena de persones es manifesten contra l’arribada de nous hidroavions al Port de Pollença

La celebració del primer congrés europeu d'hidroaviació ha despertat recels entre una part dels veïnats que temen que es vulgui...

Un home pateix una síncope en una carrera de muntanya Sa Talaia d’Alcúdia

L'evacuació s'ha hagut de fer amb un helicòpter de la Guàrdia Civil

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada