X

Cineastes illencs gaudeixen de classes magistrals amb el programa ‘Storytellers’

El cicle, obert a tots els interessats, s'inclou dins el programa d'activitats del programa "Illes de ficció", en què participen 10 guionistes de tot el món

27/10/2022

Cineastes illencs gaudeixen de classes magistrals amb el programa ‘Storytellers’

Miquel García

El terme ‘Storytellers’ fa referència a totes aquelles persones que es dediquen a contar històries, en aquest cas però, històries audiovisuals. Avui, prop d’una cinquantena de professionals illencs participen a aquestes jornades, en què grans noms de la indústria internacional expliquen com vendre i fer realitat els projectes audiovisuals.

Les jornades ‘Fiction Mallorca Pitch Storytellers’ s’emmarquen dins el projecte Illes de Ficció, que des de fa unes tres setmanes acull 10 guionistes de tot el món en un programa de residència on comparteixen experiències i adquireixen més recursos per explotar més i millor els seus projectes. Rafa Cortés és un dels 2 illencs seleccionats d’entre més de 80 aspirants que s’hi presentaren.

La sorpresa de la jornada ha estat l’aparició de l’actriu Nastassja Kinski, qui ha compartit escenari amb Ruben Östlund, ambdós protagonistes a la jornada inaugural anit passada de l’Evolution Mallorca International Film Festival.

27/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris