X

Cites extraordinàries a Menorca per a la tercera dosi i en cap de setmana

Aquest dissabte i diumenge, es pot anar a Canal Salat sense haver de demanar cita prèvia

08/01/2022

Cites extraordinàries a Menorca per a la tercera dosi i en cap de setmana

Menorca ha registrat aquest dissabte 331 nous casos positius. Són 2.840 persones amb la infecció activa. A l’hospital Mateu Orfila hi ha ingressades 18 persones, 14 a planta i 4 a UCI. La mala notícia és que ha mort un home de 67 anys que havia ingressat per una altra patologia, però que en la prova covid havia donat positiu.

La incidència continua elevada i, per això, es recomana anar al més aviat possible a posar-se la tercera dosi de la vacuna contra la covid. El centre de salut de Ciutadella tenia totes les cites plenes entre setmana i es va decidir a posar cites extra en cap de setmana, per facilitar la vaccinació.

Dimecres es va informar que ja es podia demanar cita per vacunar-se a Canal Salat dissabte i diumenge. Però, de moment, encara hi ha moltes cites buides.

Per aquest motiu l’Àrea de Salut de Menorca fa una crida a les persones de més de 50 anys i als vacunats amb Astrazeneca i Janssen que ja duien la pauta completa, que s’apuntin per rebre la tercera aquesta cap de setmana. S’hi pot anar directament, sense haver de demanar cita prèvia. L’horari de vaccinacció a Canal Salat és: dissabte, de 8.30 a 20.00 h i diumenge, de 8.30 h a 14.30 h.

08/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT