X

Ciutadans arranca el nou curs polític “optimista” i es presenta com una alternativa al que qualifica de “pacte de retrocés”

La formació taronja ja elabora un programa electoral amb la revisió del REIB, el plus d'insularitat i l'IVA com a eixos centrals

05/09/2022

Ciutadans arranca el nou curs polític “optimista” i es presenta com una alternativa al que qualifica de “pacte de retrocés”

Ciutadans arranca nou curs polític amb un comitè autonòmic renovat. S’hi han incorporat Osvaldo Cifre, Jorge Martínez i José María Amengual, que serà el nou coordinador insular del partit a Mallorca. Arranquen, així, amb la vista centrada en les eleccions del maig. És per això que ja elaboren un programa electoral amb la revisió del REIB, el plus d’insularitat i l’IVA com a eixos centrals.

La formació taronja diu que està preocupada que les decisions de Pedro Sánchez i Francina Armengol posin en risc el servei públic, l’economia i l’estat del benestar. En concret, la coordinadora de la formació política a les Balears, Patricia Guasp, ha acusat la presidenta del Govern de nerviosisme i d’improvisar.

Ciutadans assegura que es presenta optimista i com una alternativa al que etiqueten com a “Pacte de retrocés”. Mentrestant, a curt termini, se centrarà a proposar mesures i solucions per posar fi, diu, al problema de l’habitatge.

05/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris