política

Ciutadans denuncia la batlessa d’Andratx per prevaricació davant la Fiscalia de Balears

El regidor Gaspar Palmer acusa a katia Rouarch de no permetre-li accedir als expedients municipals anteriors al juny de 2019

Ciutadans+denuncia+la+batlessa+d%27Andratx+per+prevaricaci%C3%B3+davant+la+Fiscalia+de+Balears

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament d’Andratx, Gaspar Palmer, ha presentat una denúncia davant la fiscalia de Balears contra la batlessa, Katia Rouarch,  per prevaricació en no permetre-li accedir a expedients municipals. La denúncia la presenten també contra el primer tinent de batle, Joan Manera, i contra la secretària del municipi. Palmer va presentar al darrer ple municipal una moció per recusar la batlessa, ja que consideren que atempta contra la seva activitat a l’oposició el fet de no poder consultar tots els expedients municipals i no només, com afirmen, aquells que s’han començat a tramitar des del passat mes de juny, quan va començar l’actual mandat municipal.

La resposta de l’equip de Govern d’Andratx, format per El Pi, el PSOE i Més per Mallorca, no s’ha fet esperar . Avui dematí, Katia Rouarch, acompanyada dels seus socis de govern, ha comparegut per negar les acusacions del regidor de Ciutadans. Ha afirmat que Gaspar Palmer té accés a tots els expedients municipals i ha afegit que no pot accedir en aquella informació que els serveis jurídics consideren que està reservada o protegida per la llei de protecció de dades. Rouarch ha anunciat també que presentarán una denúncia contra Ciutadans per les acusacions llençades en el darrer ple contra els funcionaris municipals.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern ajorna sense interessos el pagament dels deutes tributaris i amplia els terminis per diversos imposts

L'Executiu també ha habilitat un servei telefònic d'atenció psicològica que donarà suport als ciutadans les 24 hores

El Govern ajorna sense interessos el pagament de deutes tributaris

No s'exigiran interessos els tres primers mesos en el cas de les transmissions patrimonials, actes jurídics, successions i donacions.

El Govern balear compra material sanitari als seus proveïdors

També s'està rebent material sanitari de part del Ministeri de Sanitat. La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit per videoconferència amb els directors mèdics i directors d’Infermeria dels hospitals...

El Congrés ratificarà avui la pròrroga de l’estat d’alarma

Sánchez té garantida la majoria absoluta de la cambra