política

Ciutadella recorre la sentència que l’obliga a pagar 500.000 euros a l’Avarca Menorca

El consistori defensa que en l’anterior mandat es va rescindir l’acord seguint les passes suggerides pel Consell Consultiu


L’Ajuntament de Ciutadella ha presentat recurs d’apel·lació contra la sentència que el condemna a pagar prop de mig milió d’euros a l’Avarca Menorca, per no haver complert amb el conveni signat el 2008. El consistori defensa que en l’anterior mandat es va rescindir l’acord seguint les passes suggerides pel Consell Consultiu i, per tant, discrepa de la decisió judicial que sosté que el conveni és vigent per 15 anys, fins al 2023, a raó de 60.000 euros anuals, més la cessió de les instal·lacions.

Des del club esportiu, lamenten que el consistori no assumeixi la sentència i cerqui, una vegada més, allargar el procediment judicial. És la tercera instància que dóna la raó a l’entitat esportiva, que considera que no és admissible trencar un conveni de manera unilateral.

Cuitadella, a més, defensa que el patrocini de 60.000 euros anuals ha quedat desfasat amb la realitat econòmica del consistori i considera una hipoteca haver-la d’assumir. Entén que en el moment que es va signar l’acord, en etapa del PP, les condicions de l’Ajuntament ho permetien però ara no.

L’Avarca, per la seva banda, lamenta que tot aquest procés l’ha deixat sense estructura professionalitzada per un club que juga a la màxima categoria del voleibol estatal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El Consell de Menorca es marca com a reptes aconseguir més autonomia i resoldre la reforma de la carretera

Susana Mora confia que la futura llei de Consells donarà més llibertat i flexibilitat a les institucions insulars

Catalina Cladera defensa la tasca de l’IMAS i demana prudència

El grup del PP i Vox volen que la presidenta del Consell de Mallorca doni explicacions en un ple extraordinari

Primera reunió del comitè autonòmic de Ciutadans a les Balears amb Mesquida al capdavant

Patrícia Guasp ocupa el càrrec de secretària d'Acció Institucional que havia quedat desert amb la marxa d'Olga Ballester