política

Ciutadella recorre la sentència que l’obliga a pagar 500.000 euros a l’Avarca Menorca

El consistori defensa que en l’anterior mandat es va rescindir l’acord seguint les passes suggerides pel Consell Consultiu


L’Ajuntament de Ciutadella ha presentat recurs d’apel·lació contra la sentència que el condemna a pagar prop de mig milió d’euros a l’Avarca Menorca, per no haver complert amb el conveni signat el 2008. El consistori defensa que en l’anterior mandat es va rescindir l’acord seguint les passes suggerides pel Consell Consultiu i, per tant, discrepa de la decisió judicial que sosté que el conveni és vigent per 15 anys, fins al 2023, a raó de 60.000 euros anuals, més la cessió de les instal·lacions.

Des del club esportiu, lamenten que el consistori no assumeixi la sentència i cerqui, una vegada més, allargar el procediment judicial. És la tercera instància que dóna la raó a l’entitat esportiva, que considera que no és admissible trencar un conveni de manera unilateral.

Cuitadella, a més, defensa que el patrocini de 60.000 euros anuals ha quedat desfasat amb la realitat econòmica del consistori i considera una hipoteca haver-la d’assumir. Entén que en el moment que es va signar l’acord, en etapa del PP, les condicions de l’Ajuntament ho permetien però ara no.

L’Avarca, per la seva banda, lamenta que tot aquest procés l’ha deixat sense estructura professionalitzada per un club que juga a la màxima categoria del voleibol estatal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els promotors de Son Puigdorfila Sud reactiven els tràmits d’urbanització

El 2017, Medi Ambient va arxivar el primer projecte per no adaptar-se a la normativa

Un 60% de catalans suspenen la gestió de la Generalitat

Dona una valoració de 4,65 punts sobre 10 a la gestió del Govern català

Bel Oliver continua com a Secretària d’Estat de Turisme

Va accedir al càrrec el juny del 2018, amb l'anterior Govern de Sánchez

L’executiu balear demanarà la declaració de zona greument afectada

Els ajuntaments de les Illes afectats valoren els danys que ha deixat al seu pas la borrasca