X

Ciutadella debatrà ampliar terrasses i permetre instal·lar-les a la plaça des Born

El ple municipal aprovarà dijous que les terrasses dels bars puguin obrir a les sis del matí

17/03/2021

Ciutadella debatrà ampliar terrasses i permetre instal·lar-les a la plaça des Born

Redacció

L’Ajuntament de Ciutadella debatrà dijous al ple municipal la possibilitat de permetre als locals de restauració ocupar la via pública; és a dir, ampliar les seves terrasses instal·lant taules a places i davant d’edificis protegits per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia. Partits de l’oposició i del Govern negocien per arribar a un acord que permeti, almenys, ocupar la plaça des Born.

El Partit Popular de Ciutadella (a l’oposició) proposa modificar l’ordenança municipal i permetre als bars i restaurants ocupar amb taules part d’algunes places o façanes d’edificis emblemàtics.

Els populars també valoren que el PSIB-PSOE s’avingui a negociar. Els socailsiste veuen factible aquesta opció a la Plaça des Born mentre durin les restriccions als interiors dels locals. Així, per exemple, se solucionaria el cas del Cercle Artístic, que va demanar sense èxit poder treure més taules a l’exterior i instal·lar-les a la plaça i en una part de la façana del teatre municipal En paral·lel Ciutadella dijous aprovarà que les terrasses dels bars puguin obrir a les sis del matí.

17/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris