X

Ciutadella opta ara per una depuradora a l’escorxador en lloc d’exportar residus

Les traves que la concessionària de Milà està posant per poder exportar els residus animals han obligat el consistori a cercar alternatives

21/08/2018

Ciutadella opta ara per una depuradora a l’escorxador en lloc d’exportar residus

Ciutadella abandona la proposta per exportar els residus animals que es generen a l’escorxador. La solució per reduir els sobrecostos que provoca la seva incineració és instal·lar una depuradora i així reduir el volum de restes que s’envia a Milà.

De fet, l’Ajuntament ja treballa amb aquesta solució. Disposa de tres pressupostos per a redactar un projecte de construcció d’una nova depuradora, ja que l’actual està obsoleta malgrat no haver-se estrenat. Els pressupostos d’enguany ja contemplen una partida de 20.000 euros per aquest concepte.

Les traves que la concessionària de Milà està posant per poder exportar els residus animals han obligat el consistori a cercar alternatives. Els serveis jurídics municipals van avalar el trasllat de les restes, però l’empresa ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia. L’Ajuntament espera comptar amb finançament del Consell per poder assumir el cost de la nova depuradora.

21/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT