X

Ciutadella recupera la Junta de Sant Joan per abordar els debats oberts relacionats amb les festes

L'associació Voluntaris de Sant Joan proposarà a l'Ajuntament limitar l'any que ve la cabuda dels actes més multitudinaris

27/11/2021

Ciutadella recupera la Junta de Sant Joan per abordar els debats oberts relacionats amb les festes

Dissolta l’any 2013, l’Ajuntament de Ciutadella recupera ara la Junta Municipal de Sant Joan amb l’objectiu d’abordar les diferents problemàtiques i debats oberts relacionats amb les festes. La massificació de la festa, el turisme d’excessos o la planificació d’un possible Sant Joan amb restriccions sanitàries són algunes de les qüestions que es pretenen tractar en aquest òrgan que tendrà caràcter consultiu. El Partit Popular, però, el qualifica d’innecessari i poc funcional i recrimina a l’equip de govern que s’inclogui la creació d’una comissió d’experts per analitzar els protocols.

Entre els integrants de la nova junta hi haurà, entre d’altres, un representant dels Voluntaris de Sant Joan, un grup que, segons es va debatre a l’assemblea general celebrada aquest divendres, proposa reduir la cabuda dels actes més multitudinaris. Aquesta i altres propostes es traslladaran a l’Ajuntament en una reunió prevista a principis de l’any que ve.

27/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris