X

Ciutadella recupera la unitat de vigilància de platges

La incorporació de nous agents permet destinar una patrulla a controlar les zones de bany

14/05/2024

Ciutadella recupera la unitat de vigilància de platges

La Policia Local de Ciutadella reforça el seu servei i recupera la unitat de vigilància de platges per a aquesta temporada. Es tracta d’un servei que fa anys que va quedar inoperatiu per la manca d’agents, però ara ha passat a ser una prioritat per controlar tota l’activitat que afecta les zones de bany i platges verges, que són de competència municipal. El cap de la Policia Local, Diego Pastrana, explica que actuaran contra la venda ambulant, les acampades i ancoratges d’embarcacions irregulars, entre d’altres.

Una iniciativa que es durà a terme en les pròximes setmanes. I és que abans de Sant Joan, s’hi incorporen tres nous agents. I quatre més amb vista al setembre, la qual cosa també permetrà consolidar la unitat de motos, que permeten intervencions ràpides i treballen estretament amb la unitat de trànsit.

Una altra de les novetats és que s’habilitarà una borsa per cobrir les jubilacions. N’hi ha quatre de previstes per enguany. En els pròxims mesos està previst que s’assoleixen els 60 efectius, que han de permetre garantir la seguretat ciutadana al municipi.

14/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris