societat

Ciutadella repren les obres al port que eliminaran els vessaments fecals d’aquest estiu

Ports construirà una escala per connectar a peu el moll amb l'aparcament de Dalt Sa Quintana

Ciutadella+repren+les+obres+al+port+que+eliminaran+els+vessaments+fecals+d%27aquest+estiu

Acaba l’estiu i, gairebé sense descans, es reprenen les obres de millora al port antic de Ciutadella. Fins a 2 milions 200 mil euros s’invertiran des d’avui i fins al mes de juny per culminar la reforma iniciada l’hivern passat.

Les actuacions obligaran a interrompre el trànsit pel port a partir de dia 15 i a retirar ja els tendalls de tots els bars, que hauran de ser substituïts per parasols. També permetran reforçar el moll i evitar així nous esfondraments com el que va enfonsar un tram ara fa dos anys. També es llevaran les voreres i es peatonitzarà el passeig a un mateix nivell.

Com a novetat i de forma complementària, s’invertiran 100.000 euros no previstos inicialment en construir una escala que permeti pujar a peu des del port fins al pàrquing de l’antiga estació marítima, a Dalt Sa Quintana.

Però una de les millores més immediates serà acabar amb les fuites i els vessaments fecals que aquest estiu han provocat problemes puntuals per males olors, en plena temporada. En qualsevol cas, el conseller Marc Pons ha explicat que l’Ajuntament haurà de fer una actuació complementària per tal de separar el clavegueram.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Palma, la cinquena ciutat més bruta segons l’OCU

Palma és la cinquena ciutat més bruta d'Espanya i empitjora any rere any. Són dades d'un estudi realitzat per l'Organització de Consumidors i Usuaris. Els excrements, l'entorn dels contenidors i...

Onze artistes recapten fons per Sant Llorenç

És una col·lecció d'obres gràfiques que es ven a 30 euros cada una

Presó per als dos presumptes piròmans de Palma

Un dels dos acusats s'ha acollit al dret a no declarar. La policia diu que han causat danys de més de 100.000 euros