POLíTICA

Ciutadella vota perquè es faci un rocòdrom a sa Platja Gran

Serà la primera zona d'escalada que s'habiliti al municipi, que ha descartat altres opcions, com soterrar el cablejat del nucli antic


La proposta més votada del concurs d’idees posat en marxa a Ciutadella, i per tant la que es farà, és muntar un rocòdrom per poder practicar l’escalada a la paret contigua al pont de darrere de sa Platja Gran. Serà la primera zona d’escalada que s’habiliti a Ciutadella gràcies a la inversió de 40.000 euros que hi ha reservat l’Ajuntament. Han votat a favor del rocòdrom 364 de les 1.454 persones que han participat en la convocatòria.

La segona opció més votada, i per tant, descartada com les altres 28 que s’havien presentat, és el soterrament del cablejat del nucli antic. Es tracta d’una vella demanda dels veïns i comerciants del centre històric que encara no s’ha pogut satisfer, tot i que fa 19 anys que la llei ho obliga. De fet, no tenir soterrat el cablejat impedeix que Telefònica pugui instal·lar fibra òptica a tot el centre.

Tampoc no s’invertirà en construir noves voreres a la plaça des Born ni en millorar els parcs de la plaça Princesa Joana i el carrer Gustavo Mas.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |