política

Cladera: ”no renunciam a avançar cap a una triple sostenibilitat econòmica, social i ambiental”

El decret de mesures urgents de protecció del territori permetrà als ajuntaments de l'illa ordenar i solucionar el problema dels falsos sòls urbans.

Cladera%3A+%26%238221%3Bno+renunciam+a+avan%C3%A7ar+cap+a+una+triple+sostenibilitat+econ%C3%B2mica%2C+social+i+ambiental%26%238221%3B

El decret de mesures urgents de protecció del territori és ja una realitat. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que la norma garantirà la protecció del territori. També ha dit que el decret permetrà als ajuntaments de l’illa ordenar i solucionar el problema dels falsos sòls urbans.

El decret de mesures urgents de protecció del territori aposta per mesures de regulació del territori i afecta els falsos urbans, als sòls urbanitzables i també al rústic. No afectarà els usos agropecuaris i tampoc als 7 municipis que ja s’havien adherit al Pla Territorial de Mallorca. Es tracta d’Alcúdia, Artà, Costitx, Calvià, Inca, Sant Joan i Son Servera. Cladera ha explicat que treballaran amb cada un dels ajuntaments afectats per estudiar els sòls i analitzar quina classificació han de tenir.

Segons Cladera ”amb part del contingut d’aquest decret ja s’hi feia feina des de la passada legislatura” sobretot, diu, en municipis de la Serra de Tramuntana on hi ha una gran problemàtica en aquest sentit. “Ara ho estendrem a tota l’illa”, ha afegit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Parlament aprova presentar un recurs d’inconstitucionalitat als PGE

Un problema tècnic ha obligat a repetir la votació, però en aquesta ocasió sí que ha tirat endavant per majoria absoluta

La Plataforma per a Salvar la Temporada Turística demana al Govern col·laborar per una sortida conjunta de la crisi

La plataforma, que agrupa 55 patronals i entitats, demana més ajudes econòmiques i accelerar la vacunació

El Govern inicia l’expropiació temporal d’ús de 56 habitatges de grans tenidors

Durant 7 anys passaran a formar part de l'Ibavi per a lloguer social

Balears endureix a partir de dijous els requisits als viatgers nacionals per entrar sense PCR

S'aprovarà rebaixar de 150 a 100 la incidència acumulada en altres regions per a exigir als seus ciutadans proves en...