política

Cladera: ”no renunciam a avançar cap a una triple sostenibilitat econòmica, social i ambiental”

El decret de mesures urgents de protecció del territori permetrà als ajuntaments de l'illa ordenar i solucionar el problema dels falsos sòls urbans.

Cladera%3A+%26%238221%3Bno+renunciam+a+avan%C3%A7ar+cap+a+una+triple+sostenibilitat+econ%C3%B2mica%2C+social+i+ambiental%26%238221%3B

El decret de mesures urgents de protecció del territori és ja una realitat. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que la norma garantirà la protecció del territori. També ha dit que el decret permetrà als ajuntaments de l’illa ordenar i solucionar el problema dels falsos sòls urbans.

El decret de mesures urgents de protecció del territori aposta per mesures de regulació del territori i afecta els falsos urbans, als sòls urbanitzables i també al rústic. No afectarà els usos agropecuaris i tampoc als 7 municipis que ja s’havien adherit al Pla Territorial de Mallorca. Es tracta d’Alcúdia, Artà, Costitx, Calvià, Inca, Sant Joan i Son Servera. Cladera ha explicat que treballaran amb cada un dels ajuntaments afectats per estudiar els sòls i analitzar quina classificació han de tenir.

Segons Cladera ”amb part del contingut d’aquest decret ja s’hi feia feina des de la passada legislatura” sobretot, diu, en municipis de la Serra de Tramuntana on hi ha una gran problemàtica en aquest sentit. “Ara ho estendrem a tota l’illa”, ha afegit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tots els partits, excepte VOX, es conjuren per treure Balears de la crisi econòmica

Han signat un pacte promogut per la fundació Forteza-Rey amb el títol "Tots Junts" per fer front comú

Malestar en el Consell Econòmic i Social de Menorca després que el Govern no flexibilitzi restriccions a l’illa

Critiquen que l'Executiu no ha tingut en compte "la realitat" de l'illa, on no hi ha hospitalitzats per coronavirus

El Govern pacta amb l’Estat un canvi en el decret urgent d’habitatge sobre els grans tenidors

La Comunitat haurà d'eliminar per un error de redacció la referència a la possible fixació, per part de l'Administració, del...