X

Classe magistral de l’influencer climàtic Jon Kareaga al Fòrum Futur

És la cinquena edició d'aquest esdeveniment que consciència els joves sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient

31/05/2024

Classe magistral de l’influencer climàtic Jon Kareaga al Fòrum Futur

Eivissa celebra la cinquena edició del Fòrum Futur, un esdeveniment organitzat per Fòrum Marí, i dirigit a joves d’entre 13 i 17 anys. L’objectiu és implicar els joves i conscienciar-los sobre la importància de protegir i regenerar els oceans per, i això, ha vingut a Eivissa l”influencer‘ climàtic Jon Kareaga.

La indústria de la moda és la segona més contaminant del món. Koreaga ho va veure “in situ” en un viatge a Bangladesh que li va canviar la vida. Des d’aleshores, s’ha convertit en un activista climàtic.

Però la preocupació per la natura li ve des de petit, al seu poble natal del País Basc ja organitzava recollida de brossa a les platges.

Kareaga assegura que canviar està a l’abast de tothom, en el cas de la roba es tracta de prendre alternatives com consumir-ne menys aprofitar el que tenim a l’armari i, per descomptat, la compra de segona mà.

I és que el polièster de la roba va a parar a l’oceà, i l’oceà genera el 50 % de l’oxigen que necessitem, absorbeix un 25 % de les emissions que generem i captura el 90 % de l’excés de calor generada per aquestes emissions.

31/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT