Clevin Hannah, imperial a la segona part, guia l’Hestia Menorca a la desena victòria contra l’Alega Cantàbria

El base nord-americà, amb 25 punts i 6 triples, desconnecta la resistència de l'equip d'Agustí Sans (84-68); Aíto García Reneses, espectador d'excepció d'un triomf amb aroma a permanència

24/03/2024

18

L’Hestia Menorca està en el bon camí per aconseguir l’objectiu de la permanència. Dissabte va fermar la victòria número 10 i, a més, contra un rival directe, l’Alega Cantabria (84-68).

Agustí Sans va posar el partit entre l’Hestia i el Cantàbria de cap per avall a l’inici. El base maonès, que acabà amb 18 punts el seu primer partit com a professional a Menorca, situava el seu equip 12 punts per davant, mentre Clevin Hannah es carregava amb tres faltes en només 8 minuts a pista. La irrupció d’Álvaro Sanz i la resta de la segona unitat insular va aturar el cop. 33-41 al descans.

Ferit a l’orgull, Hannah tornà del vestidor en mode cap de fibló… i va resultar imparable. El base de Nova York dinamità el duel amb un tercer quart letal, amb 15 punts i 4 triples, per a un total de 25 punts. I un parcial de 29-11. El partit, amb més de 3.000 espectadors a les grades, es convertí en un infern per al rival.

Al darrer assalt, només va faltar atrapar el bàsquet-average particular amb els càntabres. Es va quedar a tres punts. Sigui com sigui, un pas més cap a la permanència en l’enèsim capítol que Hannah redactà en el seu manual de lideratge.

La desena victòria de l’Hestia Menorca va tenir un espectador d’excepció: Aíto García Reneses. L’entrenador amb més victòries a l’ACB, ha acompanyat l’equip aquesta setmana i també va assistir al partit. Aíto i l’illa estan units pel bàsquet des de fa cinc dècades. El veterà tècnic va felicitar Javi Zamora i la resta de l’equip en acabar el partit.