X

Clíniques veterinàries i perruqueries canines treballen ajustant-se a les mesures de protecció contra la COVID-19

El BOIB d'aquest dimecres estableix els protocols que han de seguir aquests professionals

21/05/2020

Clíniques veterinàries i perruqueries canines treballen ajustant-se a les mesures de protecció contra la COVID-19

Laura Marcos

Les clíniques veterinàries i les perruqueries canines de les Balears també han fet la primera passa cap a la normalitat des de l’inici de la fase 1. Les mascotes ja poden rebre serveis de salut i estètica amb les mesures habituals de seguretat, com per exemple, una única persona a la clínica, desinfecció constant i ús de guants i mascaretes sempre.

La fase 1 de la desescalada ha permès que les clíniques veterinàries tornin a poc a poc a la normalitat si segueixen unes estrictes mesures d’higiene i seguretat. Uns protocols que no han suposat gaire diferència en el dia a dia d’aquests professionals, que ja han de prendre moltes d’aquestes mesures per la naturalesa de la seva feina.

Rentar-se les mans amb freqüència, usar guants i mascareta i desinfectar les superfícies són tasques habituals, que amb la irrupció de la COVID-19 només s’han hagut de mantenir i intensificar encara més. També, tal com es va publicar al BOIB d’aquest dimecres, les clíniques veterinàries han establert torns diferents per als treballadors i han regulat l’entrada de persones al local.

En algunes clíniques, proporcionen mascaretes als propietaris de mascotes que no en duen. També, les consultes telefòniques són molt més freqüents i útils des de l’inici del confinament, ja que eviten desplaçaments innecessaris. A les perruqueries canines se segueixen les mateixes mesures i es recomana utilitzar utensilis i materials d’un sol ús.

21/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris