societat

Coes de més de quatre hores per nedar al Caló des Moro

Turistes enlluernats per les fotos d'Instagram consenten fer quatre hores de coa per accedir al caló des Moro


Turistes procedents de la Península o de països estrangers consenten fer coes de més de quatre hores per baixar al caló des Moro, al municipi de Santanyí. Molts d’ells reconeixen que hi van enlluernats per les fotografies que n’han vist a les xarxes socials, sobretot Instagram. Quan hi són, i veuen el temps d’espera, però, alguns en queden decebuts.

“Estam un poc emprenyats, perquè no sabíem que la cala fos tan petita i que estigués tan plena”, diu un home que fa hores que espera. “Ahir ja hi vàrem venir, però ens digueren que hi havia dues hores de cua. Avui hi hem tornat, i ens hem trobat amb una situació semblant”, comenta un jove mentre no es mou de la cua.

“Al cap i a la fi, nosaltres som aquí per Instagram i el turisme massiu. Per tant, no ho criticaré perquè nosaltres també hem picat”, diu una parella de joves. “La foto guapa és el reclam pel qual avui tots hem vengut”, explica una altra al·lota.

La cabuda màxima ara és de 80 persones. A primera hora, ja n’hi ha prop de 150. A les deu se’n tanca l’accés. Aquells que queden a les portes, els toca esperar.

“Abans d’instal·lar el control d’accés, hi havia gent per tot. I molts deixaven brutor a qualsevol lloc. Tiraven els fems allà on es trobaven”, diu n’Andreu, el guarda encarregat de controlar l’accés.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l'ús de les mascaretes en els espais exteriors públics

Una dona, ferida greu després de caure d’una alçada de 12 metres al Salt des Freu

La víctima ha estat traslladada en ambulància fins a l'Hospital Universitari de Son Espases i s'ha activat el codi Politrauma

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena...

Exitosa fira de les oportunitats a Felanitx

Els venedors que hi han participat han aprofitat per treure tot l'stock pendent de vendre a l'estiu