societat

Coinga, guardonada com a millor cooperativa agroalimentària d’Espanya

Elabora el 40 per cent del formatge Maó-Menorca i el comercialitza en més de 35 països diferents

Coinga%2C+guardonada+com+a+millor+cooperativa+agroaliment%C3%A0ria+d%27Espanya

Menorca viu amb satisfacció que Coinga ha esta premiada com la Millor Cooperativa Agroalimentària d’Espanya en la categoria de Desenvolupament Rural. La varietat de productes, l’impuls al desenvolupament del formatge amb Denominació d’Origen o el seu caràcter innovador són alguns dels valors que el jurat ha tingut en compte per atorgar-li el guardó que, va ser entregat pel Ministre d’Agricultura, Luis Planas. La junta directiva de la cooperativa rep el premi com a una oportunitat per situar Menorca en el mapa com a la regió rural més oriental de l’Estat.

Coinga va néixer el 1967. Recull el 50 per cent de la llet de Menorca, elabora el 40 per cent del formatge Maó-Menorca i comercialitza en més de 35 països diferents. A dia d’avui, compta amb 107 llocs associats que fan feina per millorar els productes, fer una gestió sostenible i millorar la qualitat de vida dels seus animals. Ha estat guardonada amb 35 premis al llarg dels seus 55 anys d’història, molts d’ells relacionats amb el formatge que produeix, i se sent prou satisfeta d’haver mantingut la seva activitat durant tot l’any 2020 tot i la situació pandèmica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Jornada de neteja i conscienciació a Palma

Amb el títol “Allibera 1 metre quadrat”, Ecoembes i Seo Bird/Life han duit avui a terme una nova campanya de recollida de fems i residus. Han actuat a més de...

Nova mort amb Covid a Menorca

Es tracta d'un home de 73 amb patologies prèvies

Dos homes apunyalats a Palma

Els han traslladat a Son Llàtzer i estan detinguts. Passaran disposició del jutge

Cafès virtuals: un punt de trobada per parlar de tot plegat

Es faran cada quinze dies i estaran oberts a qualsevol persona que vulgui trobar-se i compartir emocions o experiències