societat

Col·legis privats i concertats descarten oferir el servei d’escoleta matinera

Són necessaris dos metres de separació entre infants de diferents grups estables

Col%C2%B7legis+privats+i+concertats+descarten+oferir+el+servei+d%27escoleta+matinera

Molts col·legis públics i concertats no oferiran, de moment, el servei d’escoleta matinera per falta d’un espai suficientment gran com perquè puguin estar separats els infants de diferents grups estables. La conselleria d’Educació recorda que hi ha d’haver una separació de dos metres entre aquells infants que no comparteixin grup estable de convivència. És recomanable que hi hagi un element separador entre els grups, però no és obligatori.

No cal que hi hagi diversos monitors per atendre aquests infants. De moment, no hi ha previstes ajudes per una possible pujada de preu del servei d’escola matinera, però sí per al servei de menjador.

La Conselleria de Salut reitera que no es preveu fer proves diagnòstiques de coronavirus a tots els docents, com feren a la Comunitat de Madrid. Segons la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, no té validesa fer aquestes proves si es fan avui, per exemple, i dijous comencen les classes. Fernández recorda que sí que es fan aquestes proves a les persones vulnerables i en cas que hi hagi una sospita d’un positiu a un centre escolar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fins quan serà obligatòria la mascareta en exteriors?

El director del Centre de Coordinació de Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, assegura que la retirada de mesures no farmacològiques ha de ser progressiva, a mesura que s'aconsegueixi una...

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...