societat

Com, quan i on es faran els cribratges massius a sa Pobla

Per evitar aglomeracions, s'han organitzat les proves a partir de la divisió del poble en dues zones, des del carrer Muntanya i el carrer Plaça


El cribratge massiu a sa Pobla es farà, finalment, a la nau de Nadal-Comas del polígon de Can Tro. Un concessionari de cotxes que es troba a la carretera de Pollença, ben a prop del centre de Salut.

Tots els residents majors de 16 anys, i en especial fins als 59 anys, estan cridats a fer-se el test d’antígens. Per evitar aglomeracions, s’han organitzat les proves a partir de la divisió del poble en dues zones, des del carrer Muntanya i el carrer Plaça.

Diumenge dia 6 s’adreça als veïnats que resideixen entre aquest eix cap a l’Albufera o la mar. I també als veïnats de Crestatx. Dilluns dia 7 es recomana que hi vagi la població resident entre l’eix divisori i en direcció a Búger.

Una altra recomanació és anar-hi per franges d’edat. Entre les 9 h i les 14 h, els majors de 40 anys. I entre les 14 h i les 18 h, des dels 16 als 39 anys.

Dimarts dia 8 i dimecres dia 9 seran de lliure accés. Es prendran mostres a les persones que no hi hagin pogut anar diumenge i dilluns i a les persones que fan feina a sa Pobla, però resideixen a un altre lloc.

En qualsevol cas, recorden, serà obligatori presentar el DNI. La població diana de les proves massives és de 7.300 persones. L’objectiu de la conselleria i de l’ajuntament és aconseguir un 100% de participació. El triatge massiu de sa Pobla, destaquen, serà el primer que es realitza amb tests ràpids d’antígens a les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La maleta viatgera, una manera de reivindicar el nom de grans dones oblidades

L'activitat va dirigida especialment a infants d'entre 4 i 12 anys de les escoles de Marratxí

El Govern ajudarà a pagar el rebut de la calefacció de les escoles

A les aules hi ha mesuradors que controlen la qualitat de l'aire, s'obren les finestres i les portes per garantir...

Centenars de persones s’examinen de les proves de llengua catalana

S'han creat llargues coes per evitar aglomeracions

Manacor es queda sense dimonis en unes festes atípiques

El municipi ha posat en marxa un dispositiu de vigilància per l'horabaixa