X

Comença el curs a Eivissa amb 53 places de professors encara per cobrir

Les substitucions que no s'han cobert arriben a la trentena

11/09/2023

Comença el curs a Eivissa amb 53 places de professors encara per cobrir

A Eivissa s’incorporen avui a les aules 19.362 alumnes i 2.036 docents. Comença el curs amb un nombre de vacants a Eivissa que arriba a les 53 places, sobretot a secundària i un nombre considerable de les quals correspon a la matèria de català. Les substitucions que no s’han cobert arriben a la trentena. Aquest inici de curs ve marcat també per les deficiències a les infraestructures educatives.

A l’institut Xarc de Santa Eulària inicien el curs amb bastides a la porta principal i treballadors reparant voladissos. L’edifici annex on hi ha el gimnàs i on es feien els tallers de tecnologia i electricitat ha quedat tancat pel seu mal estat. Al centre donen per fet que s’instal·laran aules modulars i la seva directora, Vanessa Boronat, espera que sigui aviat.

A Educació apunten que en un mes com a màxim es podrien instal·lar aquestes aules i que s’haurà de treballar també en el projecte de reforma de l’edifici amb deficiències estructurals. No és l’únic centre que necessita obres. N’hi ha d’altres que necessiten reformes integrals, com és el de Sant Ciriac, segons ha apuntat el director territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez

 

11/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris