X

Iglesias diu a Rajoy que passarà a la història com el president de la corrupció

El líder de Podem ha oferit al PSOE un pacte, sense Ciutadans, per desallotjar el PP del govern espanyol

13/06/2017

Iglesias diu a Rajoy que passarà a la història com el president de la corrupció

La corrupció ha centrat el discurs d’Units Podem en el debat de la moció de censura. La portaveu de la formació, Irene Montero, ha enumerat els 65 casos que afecten el PP, dels quals n’ha destacat una quinzena de balears. Una enumeració que ha tardat un minut i mig.

Montero ha parlat de la situació d’excepcionalitat que, segons el seu grup, es viu a l’estat espanyol. S’ha referit també a l’amnistia fiscal, a la utilització de la justícia per a fins polítics i al suposat miracle econòmic del PP.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha estat finalment qui ha donat rèplica a Montero i ha assegurat que el PP no és un partit corrupte. També ha dedicat bona part del seu discurs a desmuntar la moció de censura.

Per la seva banda, Pablo Iglesias ha justificat la moció dient que els espanyols no poden suportar el continuat saqueig que es viu al país. El líder de Podem ha proposat una desena de mesures anticorrupció per lluitar contra el frau fiscal, evitar les portes giratòries, i donar suport a les investigacions judicials.

Iglesias ha demanat al PSOE un pacte, sense Ciutadans, per construir una alternativa real a Rajoy.

13/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT