economia

Comença el periode voluntari de tributs a 45 municipis de Mallorca

Afecta els tributs que recapta l'Agència tributària de les Illes

Comen%C3%A7a+el+periode+voluntari+de+tributs+a+45+municipis+de+Mallorca

Des d’aquest dijous, primer d’octubre, es poden pagar els impostos de 45 ajuntaments de Mallorca, com l’IBI, l’Impost d’activitats econòmiques i el de vehicles de tracció mecànica. El període de pagament voluntari afecta els tributs que recapta l’Agència tributària de les Illes per a aquests 45 municipis. Els ciutadans tenen fins a dia primer de desembre per abonar-los. Es recaptaran 184,6 milions d’euros entre 263.095 persones. A banda del pagament en línia, l’Agència tributària posa a disposició 26 oficines de recaptació. Altres municipis de Mallorca, com Palma, Ses Salines, Alcúdia, Manacor i Marratxí ja han iniciat el període voluntari de pagament.

El periode de pagament que arrenca avui és concretament per als municipis de: Alaró, Algaida, Andratx, Ariany, Banyalbufar, Binissalem, Búger, Bunyola, Campanet, Campos, Capdepera, Consell, Costitx, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Felanitx, Fornalutx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Llubí, Llucmajor, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sa Pobla, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Eugènia, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Santanyí, Selva, Sencelles, Sineu, Son Servera, Valldemossa i Vilafranca de Bonany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’auge del cohoteling: gaudir dels serveis d’un hotel sense allotjar-s’hi

Hotelbreak és una de les plataformes que ofereix aquest servei de 'diacacions', és a dir, les vacances de dia, que...

El sector de la nàutica recreativa no atura

Hi ha empreses que tenen les barques llogades cada dia

El calabruix malmet la vinya del Raiguer

En deu minuts, el calabruix va afectar els cultius de Santa Maria, Consell i Biniali. També ha afectat l'ametlla, just quan faltaven només 10 dies per recollir-la