economia

Comença el periode voluntari de tributs a 45 municipis de Mallorca

Afecta els tributs que recapta l'Agència tributària de les Illes

Comen%C3%A7a+el+periode+voluntari+de+tributs+a+45+municipis+de+Mallorca

Des d’aquest dijous, primer d’octubre, es poden pagar els impostos de 45 ajuntaments de Mallorca, com l’IBI, l’Impost d’activitats econòmiques i el de vehicles de tracció mecànica. El període de pagament voluntari afecta els tributs que recapta l’Agència tributària de les Illes per a aquests 45 municipis. Els ciutadans tenen fins a dia primer de desembre per abonar-los. Es recaptaran 184,6 milions d’euros entre 263.095 persones. A banda del pagament en línia, l’Agència tributària posa a disposició 26 oficines de recaptació. Altres municipis de Mallorca, com Palma, Ses Salines, Alcúdia, Manacor i Marratxí ja han iniciat el període voluntari de pagament.

El periode de pagament que arrenca avui és concretament per als municipis de: Alaró, Algaida, Andratx, Ariany, Banyalbufar, Binissalem, Búger, Bunyola, Campanet, Campos, Capdepera, Consell, Costitx, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Felanitx, Fornalutx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Llubí, Llucmajor, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sa Pobla, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Eugènia, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Santanyí, Selva, Sencelles, Sineu, Son Servera, Valldemossa i Vilafranca de Bonany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els fixos discontinus encara no han començat a cobrar la prestació

El sindicat CSIF creu que la falta de personal al SEPE farà que molts no cobrin fins el desembre

La SEPI aprova el rescat de Air Europa per 475 milions d’euros

La concessió dels fons està supeditada a la presentació d'un pla de viabilitat que garanteixi la devolució de l'ajuda facilitada....

Continuen les esperes de fins a 4 mesos per passar la ITV a Mallorca

El Consell ho atribueix al tancament pel confinament de març i confia que a partir de desembre, amb l'obertura d'una...

Menorca negocia per avançar la temporada al mes de març

L'objectiu és poder obrir corredors turístics segurs de cara a la pròxima temporada