X

Comença el rodatge de ‘Favàritx’, la nova sèrie d’IB3 Televisió

Un thriller en què la tranquil·litat de l'illa es veurà sacsejada pels crims, la corrupció urbanística i el tràfic de drogues

24/04/2024

Comença el rodatge de ‘Favàritx’, la nova sèrie d’IB3 Televisió

El paisatge de Menorca es converteix en un dels protagonistes de ‘Favàritx’, la nova sèrie d’IB3. La tranquil·litat de l’illa es veurà sacsejada pels crims, la corrupció urbanística i el tràfic de drogues.

Dos inspectors, un assassinat i molts secrets foscos. Així comença aquest thriller que acaba amb un assassí en crida i cerca per Menorca. Els protagonistes hauran de resoldre una sèrie de crims, que es veuran relacionats amb una trama de corrupció.

Es tracta de la primera sèrie de ficció d’IB3, creada i ambientada a Menorca. Una coproducció internacional, liderada per la productora menorquina Empàtic que -a més d’IB3- té el suport públic d’Eurimages, la Televisió Pública portuguesa i el Consell de Menorca.

El rodatge ha començat al Teatre Principal de Maó, amb actors menorquins com: Àlvar Triay, Enka Alonso i Queralt Albinyana i d’altres internacionals com són Abdelatif Hwidar, guanyador d’un Goya.

Una minisèrie de 5 capítols, fruit d’una idea original del guionista menorquí Lluís Illescas, amb la direcció de Rafa Montesinos, director d’altres thrillers com “El inmortal” i de la sèrie “La caza”, en la qual podreu trobar: assassinats, intriga i corrupció, que podreu veure molt prest a IB3 Televisió.

24/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris