societat

Comença el trasllat de l’ambulatori d’El Carme a l’Hospital General de Palma

Els treballadors no hi estan d'acord i han presentat 1.700 signatures en contra del trasllat

Comen%C3%A7a+el+trasllat+de+l%27ambulatori+d%27El+Carme+a+l%27Hospital+General+de+Palma

Ja està en marxa el trasllat del servei del centre de salut d’El Carme de Palma a l’Hospital General, que s’efectuarà durant aquests dies de pont. Està previst que dimecres que ve ja s’hi comencin a fer les primeres consultes. Avui dematí les consultes de l’ambulatori estaven pràcticament buides i els operaris no aturaven de treure mobiliari i equipament mèdic i carregar-lo després als camions.

Els treballadors no hi estan d’acord i han presentat 1.700 signatures en contra del trasllat perquè consideren que, en temps de Covid, no es pot passar de quatre sales d’espera a una, que és la que hi ha a l’Hospital General.

Des de la gerència de l’Hospital Son Espases, asseguren que ja s’han solventat els possibles problemes que hi podia haver com ara les aglomeracions a les sales d’espera. “Hi han coses que s’han anat millorant aquestes darreres setmanes, com el tema dels vestuaris o dels circuits”, assegura Josep Pomar, Gerent de Son Espases. “Complirem estrictament que a les sales d’espera es pugui mantenir el distanciament adequat”. Pomar explica que s’instal·larà a més un sistema de pantalles perquè la gent accedeixi a la consulta de manera esglaonada.

El trasllat permetrà integrar més serveis dins l’Hospital General. “Permetrà serveis de Radiologia i seguir convertint l’espai de l’Hospital General, en un espai d’atenció ciutadana sanitària complet”, diu Josep Pomar.

Les instal·lacions acolliran una desena d’especialitats, exceptuant Neurologia, Pneumologia i una part de les consultes d’Aparell Digestiu que es faran a Son Espases.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

42 morts per COVID-19 a les Illes Balears aquesta setmana

Són 49 persones en només quinze dies al gener, per damunt ja del mes més fatídic de la segona onada, que va ser el setembre

La nova llei de Consum preveu sancions de fins a un milió d’euros per a les infraccions molt greus

El Govern prepara una actualització de la normativa vigent per castigar amb molta més duresa la vulneració dels drets dels...

Es repeteixen les aglomeracions a la Serra de Tramuntana durant els caps de setmana

Els batles de la zona es continuen queixant de l'afluència de persones i vehicles