societat

Comença la campanya electoral a la UIB

S'enfronten les candidatures de la catedràtica de Pedagogia Carme Orte i el catedràtic de Física Jaume Carot

Comen%C3%A7a+la+campanya+electoral+a+la+UIB

Dos candidats s’enfronten a partir per ocupar el càrrec de rector de la UIB, que ara ocupa Llorenç Huguet. Un d’ells és el catedràtic de Física Jaume Carot, que fins fa poc era vicerector. Es considera l’opció continuista. L’alternativa és Carme Orte, catedràtica de Pedagogia.

Carot aposta per impulsar la investigació i la internacionalització. “I creiem que sabem com fer-ho”, afirma Carot. També vol abordar el relleu generacional entre el professorat “fitxant i incorporant al sistema els millors recursos humans”.

D’altra banda, Orte proposa una renovació, una manera de fer diferent per afrontar una etapa nova: “Hem de competir en el mercat internacional, això és fonamental per la supervivència de les institucions, com la nostra. Per sobreviure, necessitam l’excel·lència en els títols, en la forma de gestionar, en els docents i els investigadors”.  I tot, posant èmfasi en els valors.

Les eleccions són el dijous dia 20. I per primera vegada, les votacions seran electròniques. Si cap dels candidats no obté més de la meitat de vots, es farà una segona volta una setmana després.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ciutadella prepara unes jornades per debatre el paper de les dones a les festes de Sant Joan

La iniciativa, que ha generat polèmica i encès els ànims a xarxes socials, es durà a terme a finals d'any

Pollença homenatja a Miquel Llobera Cerdà

El Pont d'en Sopera evitarà que els excursionistes que fan la Ruta de la Pedra en Sec hagin de trepitjar l'asfalt de la carretera de Lluc

Els firaires demanen poder dues les seves atraccions a Menorca aquest estiu

L'única condició que han posat és que la presència dels firaires no es faci coincidir expressament amb les festes patronals

Binissalem celebra la seva primera Jornada d’Educació

Hi ha participat el futur director de l'IES Binissalem, Ricard Forés