societat

Comença la desescalada i les Balears són de les comunitats millor posicionades pel que fa a la incidència del virus

Si ho feim bé, un trànsit progressiu i sense interrupcions per les diferents fases cap a la nova normalitat a finals de juny

Comen%C3%A7a+la+desescalada+i+les+Balears+s%C3%B3n+de+les+comunitats+millor+posicionades+pel+que+fa+a+la+incid%C3%A8ncia+del+virus

Formentera, com sabeu, és l’illa manco afectada per Covid-19 i gràcies als seus bons indicadors anirà demà directament a la fase 1 de desconfinament. Des que començà la pandèmia, l’illa només n’ha registrat 7 casos i una víctima mortal. Ara per ara només presenta 2 malalts actius.

Menorca fa des del 10 d’abril que té una caiguda dels casos de contagi. Aquell dia en tenia 68 i ara en té 10, 5 d’ells a l’UCI. A Menorca han mort 11 persones per COVID-19.

Eivissa fa 4 setmanes que en redueix el nombre de casos diaris. El 12 d’abril en tenia 91 i avui en té 32, amb 6 persones a l’UCI. El nombre de morts és el mateix que a Menorca: 11 persones fins avui.

Mallorca és l’illa més afectada i on els indicadors de la desescalada són més lents. Fins fa una setmana l’illa major no ha començat a davallar el nombre de casos actius. Avui en són 383, amb 40 persones a l’UCI i 174 malalts que malauradament han mort. Aquesta és la situació avui, hores abans de començar les fases de desescalada. Fase 1 per a Formentera i Fase 0 per a la resta d’Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Born de Palma, aparador provisional dels infants amb malalties rares

Una exposició serveix per fer arribar la realitat d'algunes de les famílies

Noces i esdeveniments, en perill un segon estiu

Demanen claredat en les mesures anticovid de cara la temporada

Cinc pedres de la memòria recorden víctimes del franquisme i el nazisme a Manacor

El Govern instal·la les lloses davant les cases on visqueren aquestes persones abans de ser assassinades

Els Jutjats de Palma, al límit

La jutgessa degana critica la lentitud amb què opera el Ministeri de Justícia