societat

Comença la desescalada i les Balears són de les comunitats millor posicionades pel que fa a la incidència del virus

Si ho feim bé, un trànsit progressiu i sense interrupcions per les diferents fases cap a la nova normalitat a finals de juny

Comen%C3%A7a+la+desescalada+i+les+Balears+s%C3%B3n+de+les+comunitats+millor+posicionades+pel+que+fa+a+la+incid%C3%A8ncia+del+virus

Formentera, com sabeu, és l’illa manco afectada per Covid-19 i gràcies als seus bons indicadors anirà demà directament a la fase 1 de desconfinament. Des que començà la pandèmia, l’illa només n’ha registrat 7 casos i una víctima mortal. Ara per ara només presenta 2 malalts actius.

Menorca fa des del 10 d’abril que té una caiguda dels casos de contagi. Aquell dia en tenia 68 i ara en té 10, 5 d’ells a l’UCI. A Menorca han mort 11 persones per COVID-19.

Eivissa fa 4 setmanes que en redueix el nombre de casos diaris. El 12 d’abril en tenia 91 i avui en té 32, amb 6 persones a l’UCI. El nombre de morts és el mateix que a Menorca: 11 persones fins avui.

Mallorca és l’illa més afectada i on els indicadors de la desescalada són més lents. Fins fa una setmana l’illa major no ha començat a davallar el nombre de casos actius. Avui en són 383, amb 40 persones a l’UCI i 174 malalts que malauradament han mort. Aquesta és la situació avui, hores abans de començar les fases de desescalada. Fase 1 per a Formentera i Fase 0 per a la resta d’Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La familia reial visita Petra

Una visita acompanyada de crits a favor i en contra

La Policia Local d’Eivissa aixeca 11 denúncies en una festa il·legal a Ca n’Escandell

Els participants hi havien duit un generador elèctric, altaveus, focus d'il·luminació i geleres amb begudes alcohòliques.

Balears suma 222 nous positius per COVID-19 durant el cap de setmana

Dos usuaris de residències de gent gran han perdut la vida

En un mes s’han realitzat 337 inspeccions i s’han aixecat 201 actes d’infracció

La Direcció General d'Emergències i Interior ha coordinat 80 inspeccions aquest cap de setmana