X

Isabel Coixet i Daniel Brühl, convidats especials en la 12a Evolution International Film Festival

Entre els centenars de treballs, destaquen els 41 projectes amb l'etiqueta Made in Balears

04/10/2023

Isabel Coixet i Daniel Brühl, convidats especials en la 12a Evolution International Film Festival

‘Un amor’, d’Isabel Coixet, és la pel·lícula amb la qual enguany s’inicia l’Evolution Mallorca International Film Festival, del qual és mitjà oficial IB3. La directora catalana serà present durant la projecció al Teatre Principal de Palma, i a més, rebrà un dels premis especials del Festival. Ho ha comunicat aquest dimecres matí la seva directora a l’acte de presentació; també n’ha donat a conèixer altres detalls. L’actor Daniel Brühl és un dels altres rostres populars convidats d’enguany, que rebrà un premi especial.

Una edició amb una gran presència de produccions balears, algunes de les quals obres coproduïdes o en les que ha participat IB3, com són el llargmetratge de ficció ‘Beach House’, els curtmetratges de ficció ‘Ben’ i ‘La Nau’, i els documentals ‘Jo Punk’, ‘Maria i la pel·lícula oblidada’, ‘Uns segons en cel·luloide’ i ‘Sons of África’. Entre els centenars de treballs, destaquen, així, els 41 projectes amb l’etiqueta ‘Made in Balears’, que enguany compleix 10 anys com a segell distintiu del EMIFF.

Un any més, hi haurà 24 premis per a les projeccions que es presenten. Finalment, la gala de clausura serà el 24 d’octubre al Palau de Congressos, amb la presència de la directora danesa Susanne Bier, que també rebrà un premi honorífic.

La 12a edició promet una experiència immersiva que arrencarà el 18 d’octubre al Teatre Principal de Palma. Amb el mateix objectiu d’unir cultures i persones a través del cinema, la nova edició de l’EMIFF ha presentat, en total, una selecció de 147 títols procedents de 25 països.

04/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris