SOCIETAT

Comença la inoculació de la tercera dosi a les persones trasplantades de les Illes

En aquest grup hi ha unes 1000 persones que l'IbSalut està citant


Són persones que han rebut un trasplantament de ronyó, pulmó o cor i el seu estat feble fa que al seu sistema immune li costi molt lluitar contra una infecció respiratòria si arriben a contagiar-se. Per això, el Ministeri va decidir administrar-los aquesta tercera dosi:

De moment ja s’han citat 800 persones, tot i que, als llistat de Salut n’hi ha 1000 en aquesta situació. l’IbSalut reconeix però que algunes són males de localitzar. Aquestes persones rebran la tercera dosi als seus centres de salut o als punts de vacunació. A Son Dureta avui matí només hi havia citades 3 persones que han rebut el vaccí de Moderna.

En acabar amb aquest grup s’espera que el Consell Interterritorial de Salut, que avui mateix es torna a reunir a Madrid, permeti que nous col·lectius rebin la tercera dosi. Per exemple, les persones majors de 65 anys o aquelles que viuen a residències:

Per Carandell aquesta returada de la campanya de vacunació no és bona i no descarta que per atreure gent a rebre el vaccí es pugui arribar a donar avantatges o descomptes o fins i tot pagar tal com fan, per exemple, als Estats Units.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |