societat

Comença la reforma circulatòria a Inca amb motiu de les obres de la plaça Mallorca


Comença la reforma circulatòria a Inca amb motiu de les obres de la plaça Mallorca. Durant dos mesos es talla la circulació del carrer del Barco, un dels principals carrers del centre, per anivellar-lo i substituir-ne les canonades.

Aquesta actuació és una de les darreres passes perquè finalitzin les obres de reforma de la plaça Mallorca, que varen començar a l’estiu del 2019. Un dels objectius de les tasques és reconvertir l’espai i integrar-lo a l’entorn. Per poder acabar-les ha estat necessari tallar alguns carrers, com el carrer del Barco. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, explica que per aquesta reforma circulatòria hi ha altres carrers que es veuran afectats, com el carrer Mostra i el de Jesús.

Les obres permetran anivellar el carrer del Barco amb la plaça Mallorca i modernitzar les seves canonades. Moreno demana als conductors que es fixin en les noves directrius per circular pel municipi.

Alguns veïnats d’Inca esperen que les obres acabin com més prest millor per poder recuperar les places de l’aparcament soterrat ubicat davall la plaça.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la vacunació de les persones majors, d’entre 95 i 112 anys

Més de 2.700 persones de Mallorca estan citades per subministrar-los la dosi, que també poden rebre a ca seva

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb...

Els restaurants de Menorca consideren que l’ús dels interiors al 30% és insuficient

Els establiments amb més sort es queixen que l'espai no els dóna per abastir tota la demanda

Ángel Luis Guerrero és el nou batle de Sant Josep

Agafa les regnes del consistori il·lusionat i amb el repte d'aconseguir tancar la contractació final del Pla General.