societat

Comença la reparació del mur caigut per la pluja a la carretera del Port de Valldemossa

Es farà resseguit la tècnica de pedra en sec però amb un reforç de formigó


El Consell de Mallorca ha iniciat avui la reparació de la carretera del Port de Valldemossa, que la setmana passada va patir un despreniment de part d’un mur per culpa de les fortes pluges.

Els operaris han començat a retirar les pedres de l’esbaldrec que va patir el mur abans de començar-ne la reconstrucció. La intenció és fer-les servir per a dur a terme una reparació que tendrà una durada prevista de dos mesos.

Com que la normativa no permet l’ús de la tècnica de pedra en sec en la construcció de carreteres, la paret que es reconstruirà es reforçarà amb un mur de formigó que estarà amagat davall de la calçada. Mentre durin les obres no es tallarà la carretera. Les obres es faran mantenint-hi el pas alternatiu de vehicles amb talls puntuals.

Les obres de reconstrucció del mur coincideixen en el temps amb diverses feines de millora que du a terme el Consell en els accessos a Valldemossa. D’una banda, s’ha incrementat la seguretat dels senderistes amb aquest mur i s’ha asfaltat l’aparcament que hi ha a l’estret, molt emprat pels escaladors que van a la zona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Un dels 7 menors ingressats al nou centre d’addiccions de l’IMAS té dependència als videojocs

Es Caliu és el primer de les Illes en tractar adolescents addictes sota la supervisió de l'administració

Televisió Serverina: “ningú en donava un duro… i ja ho veus, hem fet 30 anys”

Han sobreviscut a l'apagada analògica i són una de les tres úniques televisions locals que queden a Mallorca.

Els Ajuntaments es neguen a negociar només amb CCOO el desbloqueix de la vaga de fems

Això després dels àudios de la discòrdia en què el representant sectorial de Comissions deia "deixau que la merda s'acaramulli"

Jordi Pons completa la volta a Menorca amb l’objectiu de donar a conèixer l’atàxia episòdica

Ha aconseguit recaptar més 3.500 euros d'empreses i particulars que serviran per a la investigació de l'esclerosi múltiple