X

Comença la segona fase d’obres a l’avinguda d’Isidor Macabich

A l'Ajuntament asseguren que els treballs avancen dins els terminis previstos

26/09/2022

Comença la segona fase d’obres a l’avinguda d’Isidor Macabich

Redacció

Els treballs de la segona fase se centren al tram comprès entre els carrers del Bisbe Abad i la Sierra i d’Extremadura. Consisteixen en la instal·lació de les canalitzacions de pluvials i altres actuacions a la nova xarxa de sanejament i d’abastiment d’aigua als edificis, així com la habilitació dels carrils per al trànsit rodat, per la qual cosa s’hi restringirà l’accés. Continuaran també amb la pavimentació de voreres i, per això, propietaris d’alguns dels negocis del carrer han decidit tancar durant dues setmanes, que és el temps que els han dit que duraran els treballs. D’altres, han reduït l’horari d’obertura.

Al primer tram on es van iniciar les feines, els vianants ja poden caminar per la nova vorera i s’espera que progressivament també ho podran fer per altres trams. A més, es preveu que aviat es pugui obrir el nou pas transversal a l’avinguda on abans es trobava la font de la plaça d’Enric Fajarnés.

A l’Ajuntament asseguren que els treballs avancen dins els terminis previstos. Esperen que acabin a finals del pròxim mes de març, just un any després d’iniciar-se.

26/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris