societat

Comença la vacunació a la Universitat de les Illes

S'hi han presentat 9 persones, la majoria estudiants d'altres comunitats i l'estranger.


És la primera vegada que vacunen a la universitat durant la pandèmia. Han duit la gelera carregada amb 200 dosis. La intenció és posar totes les facilitats per repescar aquells estudiants i treballadors que encara no han estat inoculats amb el preparat.

“Sabiem que dels 22 a 26 anys el percentatge de vacunció és més baix que a altres franges”, assegura Noelia Martí, subdirectora d’Infermeria d’Atenció Primària de Mallorca. Per això, varen pensar “anem a on hi ha aquesta població i a fer més accessible la vacunació a veure si s’animen”. La Universitat de les Illes els ha donat totes les facilitats, ja que “com més alumnes, professorat i personal de l’administració i serveis estigui vacunat, hi ha més garanties de tenir un entorn segur”, considera el delegat del rector, Adrià Muntaner.

Un d’ells és Miquel Artigues, investigador a la universitat. Ell no s’havia pogut vacunar perquè quan obriren la vaccinació per la seva franja d’edat, es va contagiar amb la covid, per això, ha aprofitat avui. Un cas similar és Raúl Tíscar, ha vengut des de Granada a estudiar Educació Social a Palma i avui s’ha animat a vacunar-se.

Alejandra Sánchez ve de Mèxic. Ella és professora d’electrònica i va rebre la vacuna xinesa CanSinoBIO, que en teoria era monodosi. Finalment, però ha necessitat un reforç i se l’ha posat ara que és a Palma per fer la tesi doctural.

Maria ve de Moscou. Allà no es refiava de la vacuna que posaven i ha esperat a arribar aquí per inocular-se la Pfizer. Al llarg del dematí han anat arribant al punt de vacunació 9 persones. Aquest espai estarà obert cada dimecres fins al 27 d’octubre de 10 a 12 del dematí a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El centre de Palma ja està preparat per rebre les festes de Nadal

La gent que ha sortit al carrer a veure els llumets també ha aprofitat per pegar una ullada als estands...

Cavalls de raça menorquina desperten l’interès de compradors d’Estats Units

Una genet de l'illa ha muntat una empresa amb una sòcia nord-americana per vendre-hi exemplars

L’oci a l’aire lliure agafa força a Eivissa

Consumir a terrassetes i l'oferta gatronòmica en espais oberts són les principals alternatives

Marga Prohens anuncia que ha donat positiu en Covid

En un missatge en el seu compte de Twitter, Prohens ha afirmat que els seus contactes estrets ja estan avisats i que passa la infecció amb símptomes lleus