economia

Comença una World Travel Market virtual on les Balears es promociona com a destinació segura

Les Balears es promocionen com a destinació segura davant la Covid-19 de cara a 2021


Les Illes Balears es promocionen a partir d’aquest dilluns com a destinació segura a la World Travel Market, la fira turística de Londres que enguany se celebra per primera vegada de manera íntegrament telemàtica, a causa de la Covid-19. L’estand de les Illes Balears presenta una promoció diferenciada per cadascuna de les illes i on també participen amb marca pròpia diversos ajuntaments i consorcis turístics. Hi ha informació i vídeos promocionals sobre les destinacions, i espais per reunions on-line. Malgrat que el Regne Unit continuï exigint quarentena als viatgers procedents de les Balears i la major part de la població britànica està sota confinament en aquests moments, tant el Govern com els consells insulars han llençat el missatge que les Illes estan preparades per tornar a rebre turistes britànics tant aviat com la situació sanitària millori.

El conseller de Turisme, Iago Negueruela, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo, també han mantingut reunions per via telemàtica, tant amb l’aerolínia Jet2 com amb la patronal d’agències de viatges i turoperadors del Regne Unit, ABTA. En totes dues cites, els responsables de Turisme han traslladat les línies de treball en les quals està immers el Govern de les Illes Balears per a reobrir les illes al turisme d’una forma segura, tant per als ciutadans de l’arxipèlag com per als treballadors del sector i els propis visitants.


Menorca promociona natura, gastronomia i seguretat per tornar a atreure turisme britànic a partir d’abril

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El preu de les assegurançes puja un 2%

Queden exemptes de l'augment de les primes les de salut i les de vida

Els comerços poden obrir el diumenge de mercat a Felanitx

És el dia on habitualment es registren més vendes

Desconcert entre els restauradors a Menorca davant el tancament de les terrasses a les 18 hores

A Maó molts bars oberts han optat per no tancar a l'hora prevista

Viatges Magon, empresa capdavantera a Menorca, tanca 6 de les 9 oficines

Des d'AVIBA diuen que si Menorca pot demostrar al més aviat possible que és una destinació segura, els turoperadors tornaran a volar