X

Comença una nova campanya de bons de comerç a les Illes amb un 5% més d’establiments

El client es podrà beneficiar d'un màxim de 4 bons, cadascun amb un valor de 15 euros, que es podrà intercanviar per cada 30 euros de compra

24/04/2024

Comença una nova campanya de bons de comerç a les Illes amb un 5%25 més d’establiments

La campanya Balears Bons de Comerç, que en aquesta edició disposa de 91.680 bons de descompte, ha començat aquest dimecres i es prolongarà fins al 30 de juny amb 1.188 comerços adherits, un 5% més, que suposa un rècord de participació. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia a través de la Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç, amb la Cambra de Comerç de Mallorca com a entitat col·laboradora. Detalladament, la Conselleria ha destinat 1.375.200 euros a aquesta campanya que permetrà als consumidors gaudir de fins a quatre bons -un màxim de 60 euros-, cadascun dels quals té un valor de 15 euros, que podran intercanviar-se per cada 30 euros de compra.

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, ha destacat la importància d’aquesta campanya, que permet donar visibilitat als negocis participants i, d’altra banda, promou que la ciutadania tingui més opcions a l’hora d’utilitzar els bons en els diferents comerços de les illes. D’altra banda, cada comerç adherit disposarà de 83 bons per a repartir entre les persones que facin compres en els seus establiments. L’objectiu d’aquesta iniciativa és enfortir el comerç al detall de la comunitat, desenvolupat per autònoms i petites empreses, i afavorir tant el teixit comercial com la ciutadania.

Els comerciants de la patronal PIMEM-Comerç han aplaudit l’aplicació d’aquests bons comercials, ja que suposen un impuls “necessari, ben comunicat i eficaç” i que és un estímul comercial que arriba en un bon moment, després de dos dies de poques vendes per l’arribada del fred i la pluja, han detallat des d’aquesta entitat. L’única crítica que ha fet la patronal va dirigida a la distribució dels bons, en considerar que el Govern s’ha equivocat donant el mateix nombre de bons a totes les empreses, “ja que hauria d’haver tingut en compte els metres quadrats que té cada comerç i d’aquesta manera ser més equitatiu”. Els comerciants també han precisat que la poca publicitat que s’ha fet ha permès fer ús d’aquests bons de manera més escalonada sense que els comerciants visquessin experiències passades de veritable col·lapse a l’hora de donar un bon servei.

 

24/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris