X

Comença una nova edició del festival Cool Days

Des d'aquest dijous i fins diumenge els carrers i el teatre d'Artà acolliran una vintena d'espectacles

11/05/2023

Comença una nova edició del festival Cool Days

Miquel Garcia

‘Poi’ és la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Una obsessió que el du a dominar aquest curiós artefacte fins a convertir-lo en una extensió del seu propi cos. Amb aquest espectacle de circ, que es representarà a l’Amfiteatre de Na Batlessa es donarà el sus a la divuitena edició del Cool Days a Artà.

Des d’aquest dijous i fins diumenge passaran pels carrers i el teatre d’Artà més d’una vintena de muntatges de dansa i teatre, com ara ‘Crash. Tothom pot caure’, de la companyia Mea Culpa, o ‘Ma solitud’, de Guillem Albà, una divertida posada en escena de teatre d’objectes. També hi haurà “performances” com la interactiva ‘Anava en bicicleta i em van dir terrorista’.

En aquesta nova edició del Cool Days d’Artà, no hi mancarà la música en directe i hi podreu veure concerts com el de Montenegro, que tornarà a l’Amfiteatre de Na Batlessa en rememoració de l’actuació que va oferir aquí mateix fa 30 anys. També sonarà la música urbana de Xisk i Plan-ET, així com el concert de carrer de Suasi.

11/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris