societat

Comencen els controls sanitaris als aeroports de Balears

Continua la repatriació dels turistes que queden a les Illes

Comencen+els+controls+sanitaris+als+aeroports+de+Balears

A partir de dijous, tots els passatgers que aterren als aeroports de Balears han d’omplir un qüestionari sobre el seu estat de salut. Si presenten símptomes compatibles amb el covid-19, se’ls trasllada a casa o a un centre sanitari amb un transport especial. Mentrestant, continua la repatriació dels turistes que queden a les Illes.

 

Exteriors demana paciència als turistes espanyols que estan a l’estranger

65.000 espanyols es troben fora del país per viatges d’oci. Ara el Ministeri d’Exteriors cerca una solució perquè aquests ciutadans espanyols puguin tornar a casa des de diferents punts del món. En només tres dies, han rebut 20.000 telefonades en què ciutadans espanyols demanen informació i ajuda per retornar.

Als gairebé 3 milions d’espanyols que resideixen a l’estranger, el Ministeri demana que quedin allà, almanco que sigui essencial, per aturar l’expansió del coronavirus.

On també tenen molta feina aquests dies és a les agències de viatges. En aquesta calculen, que en total faran 500 devolucions. Tot i això, denuncien que algunes companyies aèries es neguen a retornar els doblers de vols regulars cancel·lats i ofereixen altres opcions que els perjudiquen.

Si teniu contractat un viatge combinat i es cancel·la, el turoperador ens ha de tornar els doblers del viatge. Consum demana paciència a l’hora de fer les reclamacions i recorda que es poden fer a través de l’Agència Espanyola de Seguretat Aèria o a la mateixa Direcció General de Consum.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat