X

Comencen les feines per organitzar el Lazareto Festival 2023 al Castell de Sant Felip

Les instal·lacions militars reben enguany la segona edició de l'esdeveniment, que se celebrarà del 27 de juliol al 8 d'agost

17/05/2023

Comencen les feines per organitzar el Lazareto Festival 2023 al Castell de Sant Felip

Redacció

Ja han començat les feines per adequar el Castell de Sant Felip, on s’ubicarà la nova edició del Lazareto Festival, que se celebrarà del 27 de juliol al 8 d’agost. Un paratge històric a l’aire lliure que es reconvertirà per complet per acollir 13 dies seguits de música en directe.

Hi haurà un gran espai gastronòmic, amb dues terrasses a primera línia de mar, i dues zones “chill out”. A l’antic pati del quarter s’ubicarà el restaurant; les sales, on antigament s’emmagatzemava la pólvora i l’artilleria, es transformaran en els camerinos dels artistes; i a un altre espai, amb la mar com a teló de fons, s’ubicarà l’escenari principal. És la primera vegada que aquest espai militar acull un esdeveniment cultural tan multitudinari, i que posa la seguretat en un primer pla.

Seran més d’un centenar les persones que faran feina per fer possible el festival. L’aforament màxim de cada concert serà de 2.500 persones. S’hi haurà d’arribar en vehicle particular, no hi haurà bus llançadora, i es preveu habilitar 500 places d’aparcament de cotxe.

Amb una inversió global d’1,8 milions d’euros, l’objectiu de la promotora és arribar als 24.000 assistents a la segona edició del festival, 7.000 més que l’any passat.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris