societat

Comencen les obres d’ampliació de l’Hospital Comarcal d’Inca

Les obres permetran adaptar el centre hospitalari a la nova realitat sanitària


Les obres d’ampliació i reforma costaran 8 milions d’euros i s’executaran al llarg de dos anys, i augmentarà en 3.500 metres quadrats la superfície del centre. La falta d’espai al centre d’Inca és una reivindicació històrica, quan va obrir, fa 15 anys, podia atendre una població de 83.000 potencials pacients i actualment supera els 130.000, sense que s’hi hagi fet cap ampliació. La crisi sanitària també ha obligat a modificar el projecte per fer-lo més funcional i tenir en compte la nova realitat sanitària, com per exemple, creant una zona per a malalties infeccioses. Les obres permetran bàsicament ampliar el servei de cures intensives i diferenciar els espais de consultes pediàtriques per augmentar la capacitat d’atenció.
Durant la visita a l’Hospital Comarcal, la consellera de Salut, Patricia Gómez, ha parlat del calendari de vacunació, tot i que no ha concretat les daTes exactes de quan es començaran a administrar les dosis per col·lectius d’edat. Es preveu poder immunitzar de manera massiva la població de les Balears a partir del mes de març, i abans, sempre que se’n rebin les dòsis suficients, es podran vacunar els col·lectius inclòsos dins el grup cinc establert pel Govern central: són els Cossos i Forces de Seguretat i els docents.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Aglomeracions a la Platja de Torà, Paguera

Desenes de persones estaven consumint begudes i menjar d'un local de la zona al passeig i a l'arena

Premis Ramon Llull 2021: un homenatge a la societat balear

Sa Llotja de Palma ha acollit avui l'acte institucional de les Illes Balears, que enguany s'ha convertit en un homenatge a bona part de la societat pel seu compromís i...

Incendi devora s’Albufera a Sa Pobla

En un primer moment s'ha activat el nivell 1 per la proximitat a un habitatge amb persones a l'interior i cavalls

Lluc, saturat de visitants

Les zones d'acampada, les àrees de pícnic, la fira artesanal, o la mateixa hostatgeria de Lluc estaven a vessar