SOCIETAT

Comencen les obres de remodelació integral del carrer de Rodríguez Méndez de Palma

L'Ajuntament de Palma construirà 2,2 quilòmetres de carrils bicis nous a Ciutat abans que acabi la legislatura


El projecte inclou les demandes dels veïnats, que han lluitat perquè es mantiguessin els màxims aparcaments possibles i els arbres de la via principal. L’Ajuntament de Palma ha aprofitat per presentar l’ampliació dels carrils bici a quatre zones més de Ciutat
Les voravies de banda i banda de carrer passen a ser de quatre metres, i perllongaran el carril bici des de l’avinguda d’Argentina fins a la plaça des Fortí, un tram que quedava ininterromput. El projecte es va presentar la legislatura passada, però no s’ha executat fins ara, per incloure-hi així les peticions dels veïnats. Pastor ha explicat que aquest projecte s’ha redefinit aquesta legislatura amb l’objectiu de preservar l’arbrat. “Mantenim l’arbrat que està sa, feim un carril bici de 300 metres que connecta la plaça de Madrid i el carrer de Miquel dels Sants Oliver i ampliam les voreres a quatre metres a cada costat. Ha estat una feina conjunta amb EMAYA i amb Mobilitat i que, a més, té el consens de l’Associació de veïns”.
Per mantenir els aparcaments, una trentena en total, i ampliar les vies per a vianants se suprimirà un carril de la circulació a alguns trams.
Les obres començaran de manera immediata i costaran 914.572 euros, finançats a través de la Llei de capitalitat, i s’executaran sense tallar la circulació de trànsit en cap moment.

L’Ajuntament de Palma ha aprofitat avui per presentar el pla de Connexió Ciclista 2022, que inclou 4 trams nous de carrils bici. Entre aquests hi ha la reforma del camí de Can Bogueta: mig quilòmetre que connecta la Platja de Palma amb l’aeroport. Una xarxa que la conformen carrils bici, sendes ciclables i ciclocarrers.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |