X

Comencen les obres d’embelliment del passeig de Punta Prima ajornades per problemes de subministrament de materials

Comerciants i restauradors les valoren positivament, però creuen que s'haurien d'haver endarrerit un parell de setmanes

17/10/2022

Comencen les obres d’embelliment del passeig de Punta Prima ajornades per problemes de subministrament de materials

Redacció

A Punta Prima, la urbanització més turística de Sant Lluís, aquest dilluns han començat les obres de millora del passeig de S’Arenal. Amb un pressupost de gairebé 170.000 euros i dos mesos de termini d’execució, estava projectat executar aquestes feines fa mig any; però el retard en el subministrament de pigment de formigó va obligar a endarrerir-les per evitar que coincidissin amb l’inici de la temporada.

El projecte que es comença a executar preveu l’ampliació de l’amplada de la vorera, que s’allargarà per abastar tot el carrer, també la zona on actualment no n’hi ha. Per a fer-ho possible s’incorpora a la superfície de vorera la calçada que en l’actualitat està pintada de color vermell, destinada al pas de vianants. També es disposaran arbres sobre la vorera, a la zona de major amplada; s’habilitarà una plaça d’aparcament per a usuaris de la farmàcia i es restituirà o modificarà la senyalització. Finalment, s’instal·laran noves columnes i llumeneres per substituir l’actual enllumenat públic.

Veïns i comerciants consideren que són millores molt necessàries que canviaran la fesomia d’un passeig que ha quedat antiquat. Els restauradors també coincideixen en la importància d’aquestes obres d’embelliment; però creuen que les feines haurien d’haver començat al novembre per no perjudicar la recta final de la temporada, ja que a la urbanització encara hi queden turistes. En canvi, responsables municipals asseguren que van ser els mateixos comerciants i restauradors els qui van demanar que les obres comencessin a l’octubre.

17/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris