X

Comencen les obres per renovar la coberta del mercat de Pere Garau

La intervenció suposa una inversió de 139.404 euros i te un termini d'execució d'uns quatre mesos

22/05/2023

Comencen les obres per renovar la coberta del mercat de Pere Garau

Coberta del mercat de Pere Garau./ Europapress

Redacció

Les obres de renovació de la coberta nord-oest del mercat de Pere Garau, adjudicada a l’empresa Reformes Mallorca 2012 SL, comencen aquest dilluns. La intervenció suposa una inversió de 140.000 euros i té un termini d’execució d’uns quatre mesos. Una reforma que els comerciants esperaven des de fa anys.

Segons ha informat l’Ajuntament de Palma, l’obra s’ha planificat de manera que les tasques de renovació de la coberta permetin l’activitat diària del mercat. D’aquesta manera, es delimiten a través de bastides les zones d’obra i els enderrocaments s’executaran en horari de tarda o bé en hores en què no hi hagi activitat en el mercat. Aquesta actuació segueix el mateix procediment que es va executar en intervencions prèvies a la coberta, com la que es va fer l’any 2008 (costat sud-est) i la de l’any 2013 (costat sud-oest).

La renovació d’aquesta coberta consisteix a delimitar l’obra muntant una plataforma de treball i una bastida a la façana i l’enderrocament de manera manual dels elements de la coberta. Posteriorment, es farà un sanejat del mur de marès i s’anivellaran els elements constructius per instal·lar una nova coberta metàl·lica més lleugera que incorpora il·luminació zenital, ventilació en un dels extrems laterals i recollida d’aigües pluvials.

Aquest projecte és finançat amb diners procedents de la Llei de Capitalitat.

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris