economia

Comencen les rebaixes amb les grans superfícies tancades i pocs clients al petit comerç

El fred que aquests dies fa al carrer no ajuda a anar de compres


Primer dia de rebaixes, però alguns comerciants ja temps que han fet descomptes. Botiguers del centre de Palma coincideixen a dir que és un començament molt atípic. Asseguren que la gent té poques ganes de gastar, i que tot i que hi ha gent que es passeja, que mira compradors i que entre dins les botigues, són pocs els que acaben comprant alguna cosa. A més, el fred d’aquests dies no convida a anar de compres.

A causa de les restriccions sanitàries, les grans superfícies estan tancades en cap de setmana, i alguns clients valoren que el petit comerç hi surti guanyant. “Sempre hauríem de prioritzar anar a les botigues més petites, no només ara que ens han tancat les grosses, encara que això, moltes de vegades no ho pensam”, comenta una jove al carrer del Sindicat.

Un equip d’IB3 Televisió ha accedit avui a les sales i els passadissos d’un gran centre comercial de les avingudes de Palma. Com que estava tancat al públic, els passadissos eren buits i gairebé a les fosques. Mentrestant, els pocs treballadors que hi feien feina es dedicaven al servei alternatiu al tancament o tasques de repartiment a domicili.

Dilluns ja podran obrir, i els responsables del centre passen pena que no hi hagi una allau de clients. “Demanam tranquil·litat i precaució, i a les forces de seguretat els demanaríem que dilluns ens ajudassin a fer coes i mantenir l’ordre”, assegura Toni Sánchez, portaveu d’aquest centre comercial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Lots de 150 euros per comprar productes de quilòmetre zero

Una eina més per intentar compensar la davallada de vendes provocada per la pandèmia, de productes com l'oli o el vi amb denominació d'origen

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...

Comença la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina amb bones perspectives de reserves

38 restaurants d'arreu de l'illa participen enguany amb menús elaborats a partir de producte local

Deserta una licitació d’Aena necessària per ampliar la terminal de l’Aeroport de Palma

L'ens aeroportuari afirma que tornarà a treure a concurs les obres després de fer les oportunes modificacions