X

Concentració a Alcúdia contra el cable elèctric submarí

La plataforma de veïns afectats en rebutja l'entrada per la badia de Pollença i el recorregut per zones poblades

25/03/2023

Concentració a Alcúdia contra el cable elèctric submarí

Redacció

Unes 250 persones, segons la Policia, s’han concentrat aquest dissabte a Alcúdia contra l’entrada del segon cable elèctric submarí pel nord de l’Illa per zones poblades.

La plataforma de veïns afectats assegura que el traçat està decidit i que es farà per la badia de Pollença i recorrerà 8 quilòmetres terrestres amb habitatges. Ho demostra, afirmen, que fa dies que un vaixell de Red Eléctrica ha fet sondejos a la zona. Creuen que el projecte tendrà un impacte negatiu per a la salut dels veïns afectats i també per a l’entorn.

Demanen una entrada alternativa com per la badia d’Alcúdia o per la de Palma. El batle d’Alcúdia tampoc no veu lògica l’entrada per la badia de Pollença. Ha explicat que fan feina en una alternativa que proposaran al govern i a Red Elèctrica en una reunió que es farà després de Setmana Santa.

25/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });