X

Concentració per rebutjar la construcció de sis casetes al Port de Pollença

Denuncien l'impacte visual que tenen, que no se'ls ha demanat l'opinió i consideren que hi ha molts locals buits i que la construcció d'aquestes casetes no era necessària

19/02/2022

Concentració per rebutjar la construcció de sis casetes al Port de Pollença


Polèmica a Pollença per la construcció de sis casetes a primera línia del port

Dissabte migdia s’ha celebrat una manifestació per rebutjar la construcció de sis casetes al Port de Pollença. Prop de mig centenar de persones s’han concentrat per mostrar el seu rebuig de la construcció d’aquestes casetes. Critiquen, principalment, l’impacte visual que tenen en el paisatge de la zona perquè es tracta d’una barrera visual a primera línia de mar.

També es queixen que no se’ls ha demanat l’opinió i consideren que hi ha molts locals buits que es podrien destinar a la venda de tiquets i que, per tant, la construcció d’aquestes casetes no era necessària.

Per la seva banda, l’oposició a l’Ajuntament que demana a Ports que, de moment, paralitzi la construcció d’aquestes edificacions i també que es convoqui una reunió amb totes les parts implicades. És a dir, una reunió on hi hagi l’Ajuntament, els veïnats, l’oposició i també Ports. L’Ajuntament, en canvi, insisteix, en el fet que no té cap mena de competència en aquest assumpte i que tot depèn de Ports.

19/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT