SOCIETAT

Conciliar feina i fills amb les aules tancades fins al setembre

IB3 ràdio ha sortit al carrer per conèixer que en pensen les famílies. I és que són moltes les que es preparen ja per afrontar el retorn a la feina amb les aules tancades fins al mes de setembre


Els alumnes de les Balears finalment no tornaran a les aules fins al pròxim mes de setembre. És la decisió presa pel Govern Balear aquesta setmana.

Una mesura per evitar contagis però que alhora va de la mà amb la conciliació familiar i laboral.

Les famílies amb els pares treballant es troben amb la incertesa d’on i amb qui podran deixar els seus fills. Per altra banda, els que poden fer teletreball aplaudeixen la mesura.

“Estan molt bé a casa, prefereixo la seva seguretat, i així a més les tenc controlades, fan els deures i mantenen contacte amb els professors.” “Haurem d’ajudar-mos entre tota la família, dividir els nins entre un lloc i l’altre.”

Això sí, la majoria coincideix, tot i no tenir clar amb qui deixaran els fills, pensen que és la millor decisió per tal d’evitar contagis i assegurar així una retornada a les aules amb garanties de seguretat. “Jo crec que per motius de seguretat és molt millor així. Al setembre potser s’haurà trobat un remei, en definitiva, deixar córrer una mica de temps no és tan dramàtic ara mateix.”

Amb tot, recordem que els alumnes de darrer curs de Primària, 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i últims cursos d’FP i Ensenyaments de Règim Especial podran acudir a tutories concertades.

Els centres podran proposar aquestes tutories a alumnes de tots els cursos, sobretot amb aquells estudiants que hagin quedat ‘despenjats’ durant el confinament o aquells en situacions més vulnerables, per tal d’oferir-los reforç acadèmic.


 IB3´àudios Amb quina de les situacions que han explicat a IB3 ràdio els pares i mares t’identifiques?

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |