societat

Condemna al doble crim masclista de sa Pobla: “L’assassinat dels fills mostra una voluntat de voler fer més mal encara a la dona”

El telèfon d'atenció 24 hores a les dones víctimes de violència masclista és el 016 i el 971 598 295


Condemna unànime al doble crim masclista de sa Pobla, el primer cas d’enguany a les Illes. Ahir un home va ser detingut a Palma després de confessar a la policia haver matat la seva exparella de 29 anys i el seu fill de 7. “L’assassinat dels fills mostra una voluntat de voler fer més mal encara a la dona, segant d’aquesta manera, tan brutal, la vida d’un menor que tenia tot un món per explorar, aprendre i en el qual créixer”, recalca l’Institut Balear de la Dona.

L’Ajuntament de sa Pobla i el de Palma, entre moltes altres institucions públiques, han condemnat públicament els darrers assassinats masclistes a Sa Pobla. Tots han volgut transmetre el condol més sincer a tota la família de les víctimes.

Avui, a les 12 hores, hi ha convocat un minut de silenci com a mostra del rebuig unànime contra la violència masclista a diverses institucions públiques, inclòs el Parlament de les Illes Balears.

“El responsable penal és l’assassí, però l’Estat, les CCAA, les entitats locals i tota la societat, tenim també una responsabilitat, cadascun en funció del seu poder, i per tant més les institucions públiques”, recorda la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

El telèfon d’atenció 24 hores a les dones víctimes de violència masclista és el 016. Aquest telèfon és gratuït i no deixa rastre en la factura. També el Consell de Mallorca té un telèfon, el 971 598 295. Per a emergències, l’112. Si no pots cridar, utilitza l’App Alertcops i el botó SOS, o enviar un missatge a través del WhatsApp al 639 837 476.

 
Un home mata la seva exdona embarassada i el seu fill de 7 anys a sa Pobla

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Elisabet Oliver Frauca 18/05/2021

    Fins que l’administració, jutges i policies no comprenguin que la vigilància s’ha de posar a l’agressor i no pas a la víctima, seguirem lamentant dies com els d’avui. El problema el té l’agressor…..des del primer moment que hi ha denúncia, cal protegir la dona valenta i CONTROLAR el psicòpata. – jo, tal i com està l’administració, no denunciaria ni loca!-

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...